Beoordelingen van Pizzeria Picasso Swifterbant

Recente recensies van Pizzeria Picasso Swifterbant

5 sterren na 128 reviews

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was weer heerlijk, bezorging iets later maar dat was geen probleem. Wat ik al eerder las in de recencies, er wordt een gratis blikje drinken aangeboden, maar die wordt niet geleverd, voor ons geen probleem maar niet netjes.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon weeeeeer heerlijk! Zoals altijd 🥰

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hallo pizzaria picasso, wij kregen een e. Mail bezorgtijd 18:40, 18:50 kregen we een email dat de bezorging onderweg was. 19:00 gebeld, toen bleek dat t net klaar was enberaan zou komen 19:15 was het er uiteinddlijk. Al met al dus ruim een half uur later. Dit hebben we als erg vervelend ervaren. We hebben natuurlijk geen idee waar dat aan kan liggen, wildenbt alleen wel even laten weten aan jullie. T eten was verder heerlijk en ruim voldoende. Hartelijke groet

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd super goed.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling (2x sparerib menu) netjes bezorgd binnen de aangegeven tijd. Spareribs waren erg goed, patat lekker knapperig. Top!

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk! Zoals altijd, wat is het eten hier goed 👍

, 31-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd... weer drie heeeeeerlijke pizza’s gegeten. Bedankt Picasso!!

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was bezorgd op Fuikhoren 3 ipv Noordhoren 3. De bewoners hebben het gelukkig wel weer netjes bij mij bezorgd. Het eten is zoals altijd prima.

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bedankt mannen was super lekker Tot volgende keer

, 25-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima verzorgt en goed van smaak.

, 25-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd bezorgd. Eten was ruim voldoende en heerlijk van smaak.

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vandaag pasta bolognese besteld. Vieze smaak en relatief koud. Eten weggegooid.

, 18-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat niet alles warm was, ondanks dat het zo dichtbij is en dat het gratis beloofde drankje er niet bij zat. Maar desondanks heeft het wel weer gesmaakt

, 17-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk.

, 16-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

👍

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Top service. Heerlijk gegeten.

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorgers zijn altijd heel vriendelijk.

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizzas gehad en rijkelijk belegd. Jammer dat ze niet gesneden waren, maar dat kan ook aan mij liggen aangezien ik de opties niet heb gelezen.

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Me bestelling was fout, had kapsalon kip besteld. Kreeg kalf was vorige keer ook al zo. En had met extra kip nou die zat er ook zeker niet in. Was een hele magere kapsalon

, 04-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten. De spareribs smaken prima. Je krijgt meer dan genoeg, patat lekker! Ook de bezorging s altijd precies zoals afgesproken. Top!!

, 03-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben genoten van de maaltijd

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Miste een bakje uiensaus. Maar geen contact gehad met Picasso. Eten was een kwartier eerder dan gedacht. Eten was heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza, precies op tijd klaar bij afhalen.

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaak prima. Verdeling beleg over pizza was erg slordig dit keer. Bezorging: het blikje drinken wordt elke keer vergeten door bezorger. Zelfs met opmerking op de bestelbon, kreeg ik het niet en moest ik er speciaal om vragen. Maar...de smaak was prima.

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza’s en online bestellen ging super! Heel tevreden. Bij het afhalen was het iets drukker dus moest daarom even op de pizza’s wachten, maar dat was helemaal niet erg. Deze pizza’s zijn het wachten waard!

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Frites en pizza werden goed op tijd bezorgd en waren goed van smaak en temperatuur.

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles in orde

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisterenavond besteld om 18:10 Bevestiging ontvangen dat ze om 19:15 geleverd zouden worden. Na 9x de zaak te hebben gebeld, waar niet opgenomen werd. En na 2 x overgaan werd verteld dat dit nummer niet in gebruik was. Werden de pizza's om 20:00 bezorgd. Koud...........en de Hawaï pizza zonder ham.............. Ook nog géén gratis blikje fanta gekregen........zoals wel bij de bestelling stond vermeld......... Kortom 2 uur gewacht op een koude incomplete bestelling..........

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

patat was lauw en leek wel oud en warm gehouden, verder was totale bestelling niet warm, knoflooksaus voorverpakt? jammer slecht idee liever zoals het was, Helaas was eten niet meer dan lauw , is teleurstelling eerdere ervaringen waren heel goed nu vraagteken of wij nog wel iets zullen bestellen.

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza’s en super service.. top👍

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was een voortreffelijke valentijn menu

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Goede service en heerlijk eten. In dit geval drie overheerlijke pizza’s

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

altijd lekkere pizza en snel bezorgd.

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lees ook uw opmerkingen vak.

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Rare lucht aan het vlees dus maar niet opgegeten, alleen de patatjes en de broodjes. Dit nooit eerder meegemaakt maar ik weet niet of ik ooit weer zal bestellen.

, 10-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza's waren niet erg warm bij aflevering. Ook lag bij een pizza al het beleg aan één kant, dat was een beetje jammer. Maar de smaak was top, en de bezorging keurig op tijd!

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

perfecte service en op tijd het bestelde gereed. petje af voor deze service

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker! Goede warme patat, totaal niet slap. Wel duurde het bezorgen, net als de vorige keren, behoorlijk langer dan dat er werd doorgegeven, direct na het plaatsen van de online bestelling. Iets om rekening mee te houden (i.p.v. 3 kwartier, duurde het ruim een uur)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is altijd voortreffelijk bij jullie, helaas was de bezorging dit keer niet goed. Ik had gebeld hoe lang het zou duren ze zei zo'n 3 kwartier. Via de website besteld en het duurde uiteindelijk 1,5 uur!! Dat was echt niet leuk.... Hoop de volgende keer dat het wel vlotter gaat. Was wel een heel vriendelijke dame die het kwam brengen met excuses.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pizza's en keurig op tijd geleverd.

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en heet geleverd, was heerlijk

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijk bestellen en op tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Als vanouds heerlijke pizza opgehaald en gegeten.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en snel bezorgd

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Aardige mensen goede service alles op tijd. Bedankt!

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekkere pizza, niet heel warm maar prima

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk vers en genoeg

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's.

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was perfect. Goed gesmaakt.

, 06-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Er mocht van mij iets meer kaas op, maar verder was het heerlijk.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, prima service. Blij met Pizzeria Picasso in ons dorp!

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was ontzettend lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal tevreden. Qua bezorging maar zeker ook qua smaak en kwaliteit. Heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

We bestellen hier vaker en het smaakte weer goed!

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was heerlijk van smaak en correct afgeleverd. Ook voorgaande bestellingen hadden een uitstekende kwaliteit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mixed grill besteld.. alleen vlees en salade. Patat vergeten. Via chat contact opgenomen en werd direct geregeld. Kwam wel pas toen we de rest al bijna op hadden. Eten was erg lekker.

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd top!

, 09-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

we hebben genoten

, 09-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze keer was wel echt een van de keren dat die echt top was, geen idee wie hem heeft gemaakt. Maar hij rook lekker, smaakte goed. Ja echt top

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer prima voor elkaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Is prima bevallen goede service...

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!! Heerlijk En perfect op tijd.

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd super lekker!

, 01-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Shoarma schotel besteld. Vlees was heerlijk, patat wat erg bruin. Salade niet aan begonnen. Dat was sla, met rauwe ui en tomaat. Niet echt ons ding..

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk. Dank je wel!

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit keer spareribs uitgeprobeerd. Ze waren héérlijk. Portie patat erbij prima, maar veel te veel! Salade iets minder van smaak.

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben genoten

, 18-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging niet volgens mail, 20 minuten eerder. Wij vonden dit geen probleem.

, 11-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza’s 🍕 vooral de calzone polo was super

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was prima! En de bezorging was snel top!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vindt een uur wachten wel heel erg lang. Maar 1 min punt was dat je een gratis blikje Fanta zou krijgen, nou niet dus geen Fanta helaas. Wel een folder waar het ook nog eens op stond.

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk en ook nog eens snel afgeleverd. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als je zegt gratis blikje frisdrank is het wel netjes om deze er bij te leveren ;) Verder was het eten weer super en snelle bezorging!

, 07-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorger reed 2x langs, bleek verkeerd huisnummer op de bon te staan. Hierdoor pizza niet heel warm. Bodem van de pizza is vrij taai, zeker in het midden. Rest was prima.

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon weer dikke prima!!

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk en voldoende. Gratis drankje was vergeten maar dat Kan gebeuren. Verder Top

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijk om online te bestellen. En ze bezorgen keurig op de online afgesproken tijd. Leuk dat er een gratis drankje bij zit. Alleen jammer dat die bij mij vergeten is mee te leveren:)

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben heerlijke pizza's gegeten. Lekkere dunne bodem, knapperig en niet vet! Heerlijk!

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden voor 19.00 eten besteld. Kreeg netjes om 18.56 een mailtje dat het onderweg was, heel fijn om te weten. Wel erg jammer dat het bijna 19.30 was voor het echt aan de deur was.. Verder ben ik benieuwd wat jullie glutenvrij hebben (los van deze beoordeling)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker! Altijd goed!

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd. Spareribs waren heerlijk. Waren nog echt heel warm toen ze kwamen. Al vaker besteld hier en zal nog wel vaker gebeuren,

, 21-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd heerlijk eten, vriendelijke bezorgers, top

, 18-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deeg was niet goed erg slap en taai Ben ik niet gewend van jullie en we bestellen regelmatig

, 08-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super😊

, 08-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niet wat we gewend waren bestelde een grote shoarma speciaal maar leek wel klein veel sap bij het vlees en bijna geen sla waren teleurgesteld

, 06-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

wat ik besteld had kreeg ik niet ik kreeg twee verkeerde pizza's en de rucola had ik er ook niet bij

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hoewel iets later dan de geplande tijd waarvoor de bezorger keurig direct zijn excuus voor aanbood, was het het wachten wel waard. Heerlijk gegeten, nog goed heet en prima verzorgd. Van mij terecht 5 sterren

, 24-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Grote porties, heerlijk eten.

, 18-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik geef 1 ster omdat alle verzoeken die ik gevraagd had geen gehoor aan is gegeven. Dit is de 2e keer achter elkaar.

, 15-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker al had de patat wel iets langer gebakken mogen worden...die in de kapsalon zat... was nog een beetje dat het niet niet lang genoeg gebakken was.

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaak heerlijk, er zat alleen stukje papier tussen de kebab... Hoort niet ,maar ja we zijn allemaal mensen. Volgende keer verwacht ik zonder papier🙃

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Stipt op tijd en door een vriendelijke bezorger. Jammer dat er op de pizza Parma geen rucola zat maar was alsnog heerlijk. Lekker knapperige bodem en korst zoals het - wat mij betreft - hoort te zijn. Ook de andere pizza’s 👍🏻 Aanrader!

, 08-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Fijn dat er nu online op de website besteld kan worden, erg overzichtelijk en makkelijk . Eten was erg goed en lekker. Doen we zeker nog een keer

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer genieten, lekkere pizza's , snelle bezorging en klantvriendelijk

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima prijs kwaliteit. Steenoven pizza, heerlijk

, 24-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Opmerkingen die bij de bestelling opgegeven zijn worden niet gelezen. Voor de rest eten was super en bezorging weer snel.

, 24-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bodem van de pizza was erg hard. Smaak wel goed.

, 19-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nu zonder tussenkomst thuisbezorgd.nl besteld maar via eigen site(sitedish) is enorme verbetering, eten is warmer en smakelijker weer richting kwaliteit die wij gewend waren.

, 17-06-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben hier besteld, en wederom smaakte het fantastisch. Wat ik wel miste was een pitabroodje bij de schotel.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was prima en lekker en gelukkig nog warm. De bezorging zelf duurde wel erg lang. 18:15 besteld om 19:00 melding dat het onderweg was en vervolgens pas na 19:30 binnen. Je zou verwachten dat binnen 5 a 10 min bezorgd zou moeten kunnen worden binnen Swifterbant ipv ruim een half uur. We namen net telefonisch contact met Picasso toen de berzorger eindelijk kwam.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

De pizza's zijn echt overheerlijk!!!!! Richtlijnen van het RIVM worden goed in acht gehouden.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijk online bestellen en afrekenen en op tijd lekker warm geleverd...en nog lekker ook.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was allemaal prima bezorging 15 minuten eerder.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.