Beoordelingen van Pizzeria Picasso Swifterbant

Recente recensies van Pizzeria Picasso Swifterbant

5 sterren na 192 reviews

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles erg lekker en op tijd bezorgd

, 16-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeeeerlijk! Mijn dochter van 4, die altijd heeeel kritisch is. Heeft heel de bak macaroni bollognese in der eentje opgegeten 👌🏽👌🏽 De kapsalon was ook echt lekker.

, 03-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vond het vrij weinig voor het geld

, 28-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk weer prima. Eten prima, bezorging prima zoals we al jaren gewend zijn bij Mo.

, 28-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Spareribs prima. Jammer weer koude patat en had gevraagd om brood.

, 25-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was prima! Shoarma was droog en smaak niet oké broodje kip weinig kip.

, 21-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd en heerlijk

, 16-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer helemaal top. Op tijd klaar en heerlijk eten. En goede service. Vriendelijk personeel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bestelling mooi op tijd klaar, pizza’s goed, maar de pasta alla pistache was zonder pistachenoten. Gewoon maar opgegeten omdat de anderen hun eten ook al hadden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niet nodig. Gewoon snelle levering van uitstekend eten.

, 07-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kapsalon shoarma vonden we zeer matig, het vlees was gortdroog, jammer. De andere gerechten waren goed. De beloofde gratis Fanta ontbrak😞

, 07-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed en smakelijk. Geleverd voor de opgegeven tijd. Top service.

, 06-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Lasagna gegeten en was voortreffelijk 😋

, 05-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal zijn de pizza's goed, deze viel erg tegen, klein, niet rond, raar gevormd met brede harde randen van dun deeg. Niet zoals een pizza hoort te zijn en hoort te smaken. Voor een quarto stagioni was de pizza ook karig beleid. Na deze "mini pizza" nog trek terwijl ik normaal moeite heb ze op te krijgen. Als de volgende pizza weer zo is zijn wij voortaan geen klant meer. Kapsalon kip dunner groot viel ook tegen, weinig vlees en te veel patat.

, 31-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima site en een hele snelle bezorging altijd binnen de tijd

, 31-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed, heb alleen ruim 2 en een half uur moeten wachten. En als je na anderhalf uur belt om te vragen waar het blijft. Krijg je te horen: sorry het is erg druk (wat ik wel kan begrijpen) maar als ze dan zeggen ja ze zijn er zo goed als mee klaar en wordt het gebracht en dat het dan alsnog langer dan een uur duurt. Nee dat kan je mij niet wijsmaken

, 31-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was erg lekker en was niet afgekoeld toen het bij ons gebracht werd

, 31-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er zit wel verschil in meestal altijd erg goed maar deze keer waren ze super goed zoals een pizza moet zijn

, 28-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was wederom lekker, bezorging duurde 3 kwartier (ik had om 16.45 uur besteld) en ze waren op tijd met bezorgen. De knoflooksaus zat er wel bij, maar de uiensaus helaas niet. Wel 4 andere sauzen. De gratis cola erbij was een leuk cadeautje!

, 28-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker en goed restaurant. Wij eten er geregeld . Het eten is van goede kwaliteit en goede porties . De pizza’s zijn heerlijk met verse ingrediënten. Ook genoeg keuze als je zin hebt in mooie stukje vlees of vis. De bediening is vriendelijk en attent. Kortom heerlijk restaurant met goede service en kwaliteit.

, 26-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Veel teveel patat er in je proeft alleen patat en sla en gratis cola vergeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging. Pizza’s goed warm. Iets aan de zoute kant

, 23-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Was voor mij de eerste keer dat ik een pizza colzone bestelde maar was heerlijk

, 16-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestelde om 18.50 uur . Kreeg mail dat het pas om 19.50 uur kwam. Belachelijk laat. En toen kwamen ze pas om 20.15 uur. Als ik vooraf wist dat het zo lang duurde had ik het niet besteld. 1 voordeel de patat was voor het eerst eens knapperig.

, 15-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer prima verzorgd

, 15-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies wat je verwacht, lekker eten en snel bezorgd. Gaan ook regelmatig daar eten, super service en leuke eigenaar

, 15-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

had de helft van mijn bestelling, gelukkig vrij snel kwam mijn pizza

, 01-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Pizza's op afgesproken tijd klaar om op gehaald te worden en smaakten weer als vanouds heerlijk.

, 25-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling van een calzone, een pizza en tweemaal spaghetti, supersnel bezorgd in Dronten, alles lekker op smaak en warm, heerlijk gegeten. Bedankt!

, 24-06-2021

Kwaliteit:

Rating

De kwaliteit van de pizza is heel goed. Maar ik heb nu 3 keer een toelichting gegeven in de opmerkingen, en drie keer wordt dat niet gelezen. Ze bieden wel een nieuwe pizza aan maar ik heb liever dat het gelijk goed wordt gedaan.

, 24-06-2021

Kwaliteit:

Rating

👍👍

, 24-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Goed, goed belegd, smakelijk, prima.

, 20-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk alleen de patat was meerdere malen gebakken

, 20-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ruim voldoende en erg lekker, jammer dat het bijna 30 min later dan afgesproken werd bezorgd

, 18-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Overheerlijke pizza's.

, 16-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd was het overheerlijk. Absolute aanrader😋😋

, 12-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Smaak als altijd goed, veel keuze. Bodem top. Precies op afgesproken tijd klaar.

, 11-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk zoals altijd!

, 06-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer besteld. Lekkere pizza's. De Calzone was warm. Mijn pizza vond ik al erg afgekoeld. Lauw warm. Jammer, hoop dat dit volgende keer beter is. We gaan zeker nog eens bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 heerlijke pizzas !

, 04-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, snelle en aardige bezorgster top

, 03-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima. Goed belegd, smaak is goed, perfect op tijd. Dank!

, 31-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd bezorgd en eten was top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer lekker , wel minder lam dan vorige keer en blikje cola was er niet bij

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-05-2021

Kwaliteit:

Rating

, 28-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza’s en klaar op de afgesproken tijd. Prima!!

, 25-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is altijd goed alleen nu was de pizza ijskoud

, 25-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pittige kapsalon 2x was echt veeel te pittig. Het was gewoon bijna niet te eten en niet lekker hierdoor. En we hebben deze vaker gehad maar deze waren echt te!

, 23-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en goed warm

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Optijd geleverd, er zat veel op de pizza's. Ze werden warm/heet bezorgd. Er zat veel smaak aan de pizza's... De shoarmaschotel was lekker warm en op smaak!!!

, 21-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super restaurant! We hadden iets verkeerd besteld via de nieuwe app. Snel even achteraan gebeld en alles werd meteen geregeld! Top service en een top team!

Reactie van Pizzeria Picasso:Bedankt voor je recensie Jaimy. Thnx ❤️ We proberen altijd zo goed mogelijk ons best te doen.

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten, warm bezorgd. Via in site besteld, makkelijk en duidelijk. Wordt goed p de hoogte gehouden over bezorgtijd, bezorger was zelfs nog iets eerder.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superlekkere kipfilet schotels. Heerlijk van de schotels genoten!

, 06-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bij de laatste bestellingen wordt het blikje frisdrank niet gegeven... Vanavond zag ik dat de bezorger het wel bij zich had maar weer terug in de tas deed (dacht dat het dan een blikje voor een andere bestelling was)

, 01-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg lekker!!

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Pizza’s waren heerlijk!!!

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vandaag niet tevreden. Bestel je met de tijd 18.00. Oké uiterlijke bezorgtijd 18.10 daar kan ik geen probleem mee hebben. Maar na nog 2 keer gebeld te hebben kregen we de bestelling pas om 19.20. Tja druk. Maar geef dat dan gelijk aan in de mail dat het later kan worden.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker eten goed warm en snelle bezorging .Vriendelijke bezorger.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekkere pizza’s en goede service.

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was deze keer gelemaal top. Goed watm, lekker van smaak, frisse salade.

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Spareribs en 2 pizza's besteld. We hebben gesmuld!

, 19-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zoals altijd top !

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Héérlijk 👍🏻 En prima op tijd klaar 👍🏻

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was weer heerlijk, bezorging iets later maar dat was geen probleem. Wat ik al eerder las in de recencies, er wordt een gratis blikje drinken aangeboden, maar die wordt niet geleverd, voor ons geen probleem maar niet netjes.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon weeeeeer heerlijk! Zoals altijd 🥰

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hallo pizzaria picasso, wij kregen een e. Mail bezorgtijd 18:40, 18:50 kregen we een email dat de bezorging onderweg was. 19:00 gebeld, toen bleek dat t net klaar was enberaan zou komen 19:15 was het er uiteinddlijk. Al met al dus ruim een half uur later. Dit hebben we als erg vervelend ervaren. We hebben natuurlijk geen idee waar dat aan kan liggen, wildenbt alleen wel even laten weten aan jullie. T eten was verder heerlijk en ruim voldoende. Hartelijke groet

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd super goed.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling (2x sparerib menu) netjes bezorgd binnen de aangegeven tijd. Spareribs waren erg goed, patat lekker knapperig. Top!

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk! Zoals altijd, wat is het eten hier goed 👍

, 31-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd... weer drie heeeeeerlijke pizza’s gegeten. Bedankt Picasso!!

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was bezorgd op Fuikhoren 3 ipv Noordhoren 3. De bewoners hebben het gelukkig wel weer netjes bij mij bezorgd. Het eten is zoals altijd prima.

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bedankt mannen was super lekker Tot volgende keer

, 25-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima verzorgt en goed van smaak.

, 25-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd bezorgd. Eten was ruim voldoende en heerlijk van smaak.

, 18-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat niet alles warm was, ondanks dat het zo dichtbij is en dat het gratis beloofde drankje er niet bij zat. Maar desondanks heeft het wel weer gesmaakt

, 17-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk.

, 16-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

👍

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Top service. Heerlijk gegeten.

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorgers zijn altijd heel vriendelijk.

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizzas gehad en rijkelijk belegd. Jammer dat ze niet gesneden waren, maar dat kan ook aan mij liggen aangezien ik de opties niet heb gelezen.

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten. De spareribs smaken prima. Je krijgt meer dan genoeg, patat lekker! Ook de bezorging s altijd precies zoals afgesproken. Top!!

, 03-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben genoten van de maaltijd

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Miste een bakje uiensaus. Maar geen contact gehad met Picasso. Eten was een kwartier eerder dan gedacht. Eten was heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza, precies op tijd klaar bij afhalen.

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaak prima. Verdeling beleg over pizza was erg slordig dit keer. Bezorging: het blikje drinken wordt elke keer vergeten door bezorger. Zelfs met opmerking op de bestelbon, kreeg ik het niet en moest ik er speciaal om vragen. Maar...de smaak was prima.

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza’s en online bestellen ging super! Heel tevreden. Bij het afhalen was het iets drukker dus moest daarom even op de pizza’s wachten, maar dat was helemaal niet erg. Deze pizza’s zijn het wachten waard!

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Frites en pizza werden goed op tijd bezorgd en waren goed van smaak en temperatuur.

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles in orde

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza’s en super service.. top👍

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was een voortreffelijke valentijn menu

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Goede service en heerlijk eten. In dit geval drie overheerlijke pizza’s

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

altijd lekkere pizza en snel bezorgd.

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lees ook uw opmerkingen vak.

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

perfecte service en op tijd het bestelde gereed. petje af voor deze service

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker! Goede warme patat, totaal niet slap. Wel duurde het bezorgen, net als de vorige keren, behoorlijk langer dan dat er werd doorgegeven, direct na het plaatsen van de online bestelling. Iets om rekening mee te houden (i.p.v. 3 kwartier, duurde het ruim een uur)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is altijd voortreffelijk bij jullie, helaas was de bezorging dit keer niet goed. Ik had gebeld hoe lang het zou duren ze zei zo'n 3 kwartier. Via de website besteld en het duurde uiteindelijk 1,5 uur!! Dat was echt niet leuk.... Hoop de volgende keer dat het wel vlotter gaat. Was wel een heel vriendelijke dame die het kwam brengen met excuses.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pizza's en keurig op tijd geleverd.

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en heet geleverd, was heerlijk

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijk bestellen en op tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Als vanouds heerlijke pizza opgehaald en gegeten.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en snel bezorgd

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Aardige mensen goede service alles op tijd. Bedankt!

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekkere pizza, niet heel warm maar prima

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk vers en genoeg

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's.

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was perfect. Goed gesmaakt.

, 06-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Er mocht van mij iets meer kaas op, maar verder was het heerlijk.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, prima service. Blij met Pizzeria Picasso in ons dorp!

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was ontzettend lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal tevreden. Qua bezorging maar zeker ook qua smaak en kwaliteit. Heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

We bestellen hier vaker en het smaakte weer goed!

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was heerlijk van smaak en correct afgeleverd. Ook voorgaande bestellingen hadden een uitstekende kwaliteit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mixed grill besteld.. alleen vlees en salade. Patat vergeten. Via chat contact opgenomen en werd direct geregeld. Kwam wel pas toen we de rest al bijna op hadden. Eten was erg lekker.

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd top!

, 09-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

we hebben genoten

, 09-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze keer was wel echt een van de keren dat die echt top was, geen idee wie hem heeft gemaakt. Maar hij rook lekker, smaakte goed. Ja echt top

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer prima voor elkaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Is prima bevallen goede service...

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!! Heerlijk En perfect op tijd.

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd super lekker!

, 01-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Shoarma schotel besteld. Vlees was heerlijk, patat wat erg bruin. Salade niet aan begonnen. Dat was sla, met rauwe ui en tomaat. Niet echt ons ding..

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk. Dank je wel!

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit keer spareribs uitgeprobeerd. Ze waren héérlijk. Portie patat erbij prima, maar veel te veel! Salade iets minder van smaak.

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben genoten

, 18-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging niet volgens mail, 20 minuten eerder. Wij vonden dit geen probleem.

, 11-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza’s 🍕 vooral de calzone polo was super

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was prima! En de bezorging was snel top!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vindt een uur wachten wel heel erg lang. Maar 1 min punt was dat je een gratis blikje Fanta zou krijgen, nou niet dus geen Fanta helaas. Wel een folder waar het ook nog eens op stond.

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk en ook nog eens snel afgeleverd. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als je zegt gratis blikje frisdrank is het wel netjes om deze er bij te leveren ;) Verder was het eten weer super en snelle bezorging!

, 07-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorger reed 2x langs, bleek verkeerd huisnummer op de bon te staan. Hierdoor pizza niet heel warm. Bodem van de pizza is vrij taai, zeker in het midden. Rest was prima.

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon weer dikke prima!!

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk en voldoende. Gratis drankje was vergeten maar dat Kan gebeuren. Verder Top

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijk om online te bestellen. En ze bezorgen keurig op de online afgesproken tijd. Leuk dat er een gratis drankje bij zit. Alleen jammer dat die bij mij vergeten is mee te leveren:)

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben heerlijke pizza's gegeten. Lekkere dunne bodem, knapperig en niet vet! Heerlijk!

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden voor 19.00 eten besteld. Kreeg netjes om 18.56 een mailtje dat het onderweg was, heel fijn om te weten. Wel erg jammer dat het bijna 19.30 was voor het echt aan de deur was.. Verder ben ik benieuwd wat jullie glutenvrij hebben (los van deze beoordeling)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker! Altijd goed!

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd. Spareribs waren heerlijk. Waren nog echt heel warm toen ze kwamen. Al vaker besteld hier en zal nog wel vaker gebeuren,

, 21-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd heerlijk eten, vriendelijke bezorgers, top

, 18-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deeg was niet goed erg slap en taai Ben ik niet gewend van jullie en we bestellen regelmatig

, 08-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super😊

, 08-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niet wat we gewend waren bestelde een grote shoarma speciaal maar leek wel klein veel sap bij het vlees en bijna geen sla waren teleurgesteld

, 06-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

wat ik besteld had kreeg ik niet ik kreeg twee verkeerde pizza's en de rucola had ik er ook niet bij

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hoewel iets later dan de geplande tijd waarvoor de bezorger keurig direct zijn excuus voor aanbood, was het het wachten wel waard. Heerlijk gegeten, nog goed heet en prima verzorgd. Van mij terecht 5 sterren

, 24-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Grote porties, heerlijk eten.

, 18-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik geef 1 ster omdat alle verzoeken die ik gevraagd had geen gehoor aan is gegeven. Dit is de 2e keer achter elkaar.

, 15-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker al had de patat wel iets langer gebakken mogen worden...die in de kapsalon zat... was nog een beetje dat het niet niet lang genoeg gebakken was.

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaak heerlijk, er zat alleen stukje papier tussen de kebab... Hoort niet ,maar ja we zijn allemaal mensen. Volgende keer verwacht ik zonder papier🙃

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Stipt op tijd en door een vriendelijke bezorger. Jammer dat er op de pizza Parma geen rucola zat maar was alsnog heerlijk. Lekker knapperige bodem en korst zoals het - wat mij betreft - hoort te zijn. Ook de andere pizza’s 👍🏻 Aanrader!

, 08-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Fijn dat er nu online op de website besteld kan worden, erg overzichtelijk en makkelijk . Eten was erg goed en lekker. Doen we zeker nog een keer

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer genieten, lekkere pizza's , snelle bezorging en klantvriendelijk

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima prijs kwaliteit. Steenoven pizza, heerlijk

, 24-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Opmerkingen die bij de bestelling opgegeven zijn worden niet gelezen. Voor de rest eten was super en bezorging weer snel.

, 24-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bodem van de pizza was erg hard. Smaak wel goed.

, 19-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nu zonder tussenkomst thuisbezorgd.nl besteld maar via eigen site(sitedish) is enorme verbetering, eten is warmer en smakelijker weer richting kwaliteit die wij gewend waren.

, 17-06-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben hier besteld, en wederom smaakte het fantastisch. Wat ik wel miste was een pitabroodje bij de schotel.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was prima en lekker en gelukkig nog warm. De bezorging zelf duurde wel erg lang. 18:15 besteld om 19:00 melding dat het onderweg was en vervolgens pas na 19:30 binnen. Je zou verwachten dat binnen 5 a 10 min bezorgd zou moeten kunnen worden binnen Swifterbant ipv ruim een half uur. We namen net telefonisch contact met Picasso toen de berzorger eindelijk kwam.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

De pizza's zijn echt overheerlijk!!!!! Richtlijnen van het RIVM worden goed in acht gehouden.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijk online bestellen en afrekenen en op tijd lekker warm geleverd...en nog lekker ook.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was allemaal prima bezorging 15 minuten eerder.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.