Beoordelingen van Pizzeria Picasso Swifterbant

Recente recensies van Pizzeria Picasso Swifterbant

5 sterren na 49 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk. Dank je wel!

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit keer spareribs uitgeprobeerd. Ze waren héérlijk. Portie patat erbij prima, maar veel te veel! Salade iets minder van smaak.

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben genoten

, 18-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging niet volgens mail, 20 minuten eerder. Wij vonden dit geen probleem.

, 11-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza’s 🍕 vooral de calzone polo was super

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was prima! En de bezorging was snel top!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vindt een uur wachten wel heel erg lang. Maar 1 min punt was dat je een gratis blikje Fanta zou krijgen, nou niet dus geen Fanta helaas. Wel een folder waar het ook nog eens op stond.

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk en ook nog eens snel afgeleverd. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als je zegt gratis blikje frisdrank is het wel netjes om deze er bij te leveren ;) Verder was het eten weer super en snelle bezorging!

, 07-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorger reed 2x langs, bleek verkeerd huisnummer op de bon te staan. Hierdoor pizza niet heel warm. Bodem van de pizza is vrij taai, zeker in het midden. Rest was prima.

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon weer dikke prima!!

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk en voldoende. Gratis drankje was vergeten maar dat Kan gebeuren. Verder Top

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijk om online te bestellen. En ze bezorgen keurig op de online afgesproken tijd. Leuk dat er een gratis drankje bij zit. Alleen jammer dat die bij mij vergeten is mee te leveren:)

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben heerlijke pizza's gegeten. Lekkere dunne bodem, knapperig en niet vet! Heerlijk!

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden voor 19.00 eten besteld. Kreeg netjes om 18.56 een mailtje dat het onderweg was, heel fijn om te weten. Wel erg jammer dat het bijna 19.30 was voor het echt aan de deur was.. Verder ben ik benieuwd wat jullie glutenvrij hebben (los van deze beoordeling)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker! Altijd goed!

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd. Spareribs waren heerlijk. Waren nog echt heel warm toen ze kwamen. Al vaker besteld hier en zal nog wel vaker gebeuren,

, 21-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd heerlijk eten, vriendelijke bezorgers, top

, 18-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deeg was niet goed erg slap en taai Ben ik niet gewend van jullie en we bestellen regelmatig

, 08-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super😊

, 08-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niet wat we gewend waren bestelde een grote shoarma speciaal maar leek wel klein veel sap bij het vlees en bijna geen sla waren teleurgesteld

, 06-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

wat ik besteld had kreeg ik niet ik kreeg twee verkeerde pizza's en de rucola had ik er ook niet bij

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hoewel iets later dan de geplande tijd waarvoor de bezorger keurig direct zijn excuus voor aanbood, was het het wachten wel waard. Heerlijk gegeten, nog goed heet en prima verzorgd. Van mij terecht 5 sterren

, 24-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Grote porties, heerlijk eten.

, 18-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik geef 1 ster omdat alle verzoeken die ik gevraagd had geen gehoor aan is gegeven. Dit is de 2e keer achter elkaar.

, 15-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker al had de patat wel iets langer gebakken mogen worden...die in de kapsalon zat... was nog een beetje dat het niet niet lang genoeg gebakken was.

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaak heerlijk, er zat alleen stukje papier tussen de kebab... Hoort niet ,maar ja we zijn allemaal mensen. Volgende keer verwacht ik zonder papier🙃

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Stipt op tijd en door een vriendelijke bezorger. Jammer dat er op de pizza Parma geen rucola zat maar was alsnog heerlijk. Lekker knapperige bodem en korst zoals het - wat mij betreft - hoort te zijn. Ook de andere pizza’s 👍🏻 Aanrader!

, 08-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Fijn dat er nu online op de website besteld kan worden, erg overzichtelijk en makkelijk . Eten was erg goed en lekker. Doen we zeker nog een keer

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer genieten, lekkere pizza's , snelle bezorging en klantvriendelijk

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima prijs kwaliteit. Steenoven pizza, heerlijk

, 24-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Opmerkingen die bij de bestelling opgegeven zijn worden niet gelezen. Voor de rest eten was super en bezorging weer snel.

, 24-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bodem van de pizza was erg hard. Smaak wel goed.

, 19-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nu zonder tussenkomst thuisbezorgd.nl besteld maar via eigen site(sitedish) is enorme verbetering, eten is warmer en smakelijker weer richting kwaliteit die wij gewend waren.

, 17-06-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben hier besteld, en wederom smaakte het fantastisch. Wat ik wel miste was een pitabroodje bij de schotel.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was prima en lekker en gelukkig nog warm. De bezorging zelf duurde wel erg lang. 18:15 besteld om 19:00 melding dat het onderweg was en vervolgens pas na 19:30 binnen. Je zou verwachten dat binnen 5 a 10 min bezorgd zou moeten kunnen worden binnen Swifterbant ipv ruim een half uur. We namen net telefonisch contact met Picasso toen de berzorger eindelijk kwam.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

De pizza's zijn echt overheerlijk!!!!! Richtlijnen van het RIVM worden goed in acht gehouden.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijk online bestellen en afrekenen en op tijd lekker warm geleverd...en nog lekker ook.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was allemaal prima bezorging 15 minuten eerder.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.